Archive

Valtra este tractorul oficial al lui Moş Crăciun

Producătorul de tractoare Valtra, pentru care MEWI Orţişoara este distribuitor exclusiv în România, a încheiat o înţelegere cu Santa Claus Foundation (fundaţie ce promovează peste tot în lume valorile şi tradiţiile nordice ale Crăciunului), potrivit căreia Valtra este tractorul oficial al Moşului.

citește mai departe...

Din 1 ianuarie 2012, MEWI va pune agricultura ... şi pe şenile!

Este bine-ştiut faptul că MEWI distribuie în România mărcile grupului AGCO – Fendt, Valtra şi Fella. Date fiind creşterea progresivă a vânzărilor de tractoare şi utilaje purtând însemnele de mai sus, şi succesul firmei din Orţişoara, compania AGCO a decis ca, începând cu 1 ianuarie, să acorde şi distribuţia în România a excepţionalelor tractoare şenilate Challenger.

citește mai departe...

Din 2012, Horsch – exclusiv prin MEWI

Începând de anul viitor, orice utilaj marca Horsch ce va ieşi din curtea de la Orţişoara, va purta însemnul "exclusiv prin MEWI", deoarece compania germană Horsch Maschinen GmbH, unul dintre cei mai renumiţi producători mondiali de echipamente pentru prelucrarea solului şi semănat, a decis ca firma MEWI să-i fie unic distribuitor pentru România.

citește mai departe...