Archive

Inovații din pasiune pentru agricultură

În 18 septembrie, în fabrica Horsch de la Ronneburg, a avut loc conferința de presă avanpremieră la Agritechnica, unde producătorul german și-a prezentat noutățile cu care va fi prezent la importanta expoziție, dovedind că este un jucător major pe scena tehnicii agrare mondiale.

citește mai departe...

S-au decernat medaliile de aur și argint Agritechnica 2013

După cum spunea un gazetar englez, o medalie de aur la Agritechnica este ”o pană însemnată la pălăria unei companii”. Celor care primesc astfel de distincții le este astfel răsplătită munca de cercetare în domeniul agriculturii, iar dintre cele peste 300 de inovații trimise DLG-ului, numai câteva primesc râvnita recunoaștere. Iată mai jos medaliile primite de producătorii reprezentați în România exclusiv prin MEWI.

 

Medalii de aur

 

citește mai departe...

A apărut primul număr al revistei proprii MEWI pe roate!

pe roate

Citiți-ne și în format tipărit.

Pentru cei care mai au plăcerea răsfoitului hârtiei tipărite, avem a le spune că am tipărit, în 56 de pagini, primul număr din publicația companiei MEWI, o revistă bianuală care reunește toate întâmplările și noutățile ce se întâmplă în 6 luni de zile și despre care merită să vorbim.

Iar motivul pentru care nu am mai postat aici, de ceva vreme, a fost și acela că am adunat informații, interviuri, prezentări de produse ș.a.m.d. pe care am vrut să vi le prezentăm ”în premieră” în paginile revistei ”pe roate!”.

 

citește mai departe...