Archive

Fendt Field Days, Wadenbrunn – Demonstrații de performanță cu mii de oameni în public

Ediția de anul acesta a demonstrațiilor în câmp de la Wadenbrunn, Germania, eveniment organizat de producătorul german Fendt în colaborare cu Saaten-Union, a fost o impresionantă manifestare de forțe, completată de performanță și pasiune pentru agricultură. Despre atelierele specifice, spectacolul oferit de mașinile și utilajele agricole, inovațiile și tehnologia prezentate la Fendt Field Days se va vorbi multă vreme de acum înainte. Singurele inconveniente, praful și vremea caniculară, au fost date repede uitării.

citește mai departe...

Noul concept de combine Fendt Ideal - pentru prima dată în România

Combina Fendt Ideal a fost lansată la Agritechnica, în 2017, unde a primit titlul de Mașină a anului 2018, și, totodată, a fost favorita publicului, fiind votată ca cel mai apreciat echipament din târg, cel care a atras cele mai multe priviri.

Marți, 25 septembrie, la Curtici, județul Arad, pe terenul domnului Dimitrie Muscă, președinte CAI Curtici, fermierii au avut ocazia să o vadă în condiții reale de lucru.

citește mai departe...

Noul Horsch Leeb 4 AX, aparatul de erbicidat ideal pentru fermele mijlocii

Horsch Leeb 4 AX este soluția propusă de producătorul german pentru protecția plantelor în fermele de mărime medie. Comparativ cu Horsch Leeb LT, cunoscut deja clienților, care asigură un confort maxim în exploatare și o mulțime de versiuni de echipare, Leeb 4 AX are o echipare de bază în ceea ce privește partea tehnică și manevrabilitatea. Cât privește funcționalitatea, nu s-au făcut compromisuri și, la fel ca toate echipamentele pentru protecția plantelor marca Horsch, Leeb 4 AX este prevăzut cu sistemul Boom Control, pentru un control optim al rampei.

citește mai departe...

Tehnologie și eficiență la superlativ în protecția plantelor, cu ultimele inovații de la Fendt

Pentru fermierii români care au participat la Ziua Câmpului Fendt (Wadenbrunn, 23 august 2018), mașinile și aparatele de erbicidat Fendt Rogator s-au aflat printre atracțiile evenimentului. În primul rând pentru că fiecare fermier cunoaște importanța aplicării tratamentelor fitosanitare și încearcă să găsească cele mai bune soluții pentru propriile culturi, iar apoi pentru că modul de alcătuire ingenios și noua serie de tehnologii cheie aduse gamei Rogator au drept rezultat o eficiență crescută, cu o funcționare simplă și intuitivă.

citește mai departe...