Avanpremieră MEWI la AgriPlanta 2017

Ceea ce este Agritechnica Hanovra pentru lumea agricolă mondială devine, la scară națională, AgriPlanta RomAgroTec, târgul de la Fundulea, la care MEWI participă încă de la prima ediție.

La standul nostru, ediția 2017 nu va fi una cu noutăți, însă va fi una care va confirma punctele noastre tari: tehnică performantă, service de calitate, aplecare către client.

Pentru că ascultăm vocea fermierilor, an de an încercăm să le propunem – pentru performanțe ridicate – exact acele combinații de tractor + utilaj sau echipament care nu trebuie să lipsească din nici o fermă profitabilă.

 

Tractoare – economie de combustibil, fiabilitate, tracțiune fără egal

La AgriPlanta, se vor afla două Fendt 1050 Vario (Power Plus), cel mai mare tractor compact din lume, capodopera germană desemnată tractorul anului 2017. Unul va demonstra, împreună cu sistemul de semănat Horsch Focus 6.35 TD, la secțiunea Lucrări ale solului, iar celălalt va fi expus în stand, fermierii putând să urce în cabină pentru a-i ”simți” măreția și… pentru selfie-uri.

 

De asemenea, din fiecare serie Fendt, tractoare recunoscute pentru eficiența consumului de combustibil, pentru confort și eleganță în exploatare, va fi expus câte un reprezentant, alături de un utilaj care i se potrivește cel mai bine când vine vorba de lucrări ale câmpului: Fendt 939 Vario S4 Profi Plus, 828 Vario S4 Profi, 722 Vario S4 Power, 514 Vario SCR Power, și 210 Vario.

De la producătorul finlandez Valtra, recunoscut pentru fiabilitatea fără egal și design-ul nordic orientat spre simplitate și funcționalitate, vor fi expuse 4 tractoare, din seriile N și T, cele mai apreciate tractoare ale ultimilor ani, în clasele lor de putere: VALTRA T 214 H (cu încărcător frontal ALŐ), T 234A, N 124H și T 194H.

 

Șenilatele Challeneger vor fi și ele prezente pe câmpul de la Fundulea, seria E, ultima, cu motoare AGCOPower, avându-și reprezentanții MT 875 E (646 CP!!) și MT 775 E (438 CP).

 

Utilaje agricole pentru randamente ridicate

 

Producătorul german Horsch, tot mai cunoscut și apreciat de fermierii români, va fi prezent în stand cu binecunoscutele utilajele pentru prelucrarea solului Horsch Joker 5 HD, Joker 6 RT M 14 (disc scurt) și Tiger 3 MT (cultivator), semănătoarea de păioase Pronto 8 SW – având cel mai cunoscut sistem pentru semănat, încă de la lansare, în urmă cu peste 15 de ani.

 

Fendt 9490 X, cea mai mare combină a producătorului pe care îl reprezentăm exclusiv în România, cea care ridică sus-de-tot standardele în domeniu. Motiv pentru care, ing. Florică Mara, Recond, jud. a decis să achiziționeze, pentru cele 11 000 ha pe care le lucrează, în luna aprilie, 10 astfel de combine!

 

http://www.mewi.ro/ro/produs/fendt-9490-x

 

Vor mai fi expuse combina Fendt 6335 C cu heder PowerFlow de 6,80m, distribuitoarele de îngrășăminte Rauch AXIS-M 30.2, TWS și Axent, presa de balotat Mascar Monster-Cut (ediţie specială), scarificatorul Alpego craKer KE 7-300, cositoarea Ramos 320 şi grebla Athos ale producătorului german Fella, parte a grupului AGCO, iar încărcătorul telescopic Merlo 42.7 şi remorca basculantă Krampe Big Body 700 şi tocătoarea de resturi vegetale Spearhead Stubble Master 730 completează lista.

 

În demonstraţii

Pe lângă Fendt 1050 Vario şi Horsch Focus, vor fi prezente mașina de erbicidat Horsch PT 330, la secțiunea Bumpy Road, una dintre cele mai premiate autopropulsate, având sistemul de comandă a rampei Boom Control și combinația ideală a momentului pentru lucrări de prelucrare a solului, şenilatul de Challenger MT 875 E împreună cu Horsch Tiger MT, un cultivator despre care fermierii spun că e de cea mai mare trebuinţă într-o fermă.