Combina Fendt 5225E – Pentru eficiența fermelor mici și mijlocii

Combina 5225E a fost concepută și optimizată pentru a răspunde cerințelor în continuă creștere ale fermierilor: o combină cu motor AGCO Power, ce utilizează tehnologie SCR, care contribuie la protejarea mediului, și care este proiectată pentru cele mai mici costuri de exploatare.

 

Optimizarea seriei E

Aparținând unei serii de combine create pentru a avea o durată lungă de viață, robusta și eficienta Fendt 5225E este caracterizată prin randament ridicat în timpul campaniei și fiabilitate.

Concepută ca o variantă mai mică a combinelor AGCO /Fendt, 5225E este ușor de exploatat,multe dintre elementele componente, precum unitatea de treierat sau scuturătoarele au fost adaptate de la combinele Fendt mai mari, contribuind la asigurarea calității superioare a treieratului. Pe lângă costurile de reparație mici, valoarea excelentă de revânzare asigură rentabilitatea ridicată a combinei.

 

Hederele PowerFlow și FreeFlow

 

Hederul Fendt PowerFlow al combinei 5225 E, cu o lățime de lucru de 5,50 metri, este ideal pentru acele situații când se lucrează în culturi diferite. Fluxul armonios al materialului recoltat asigură încărcarea uniformă a unității de treierat cu alimentare frontală pentru toate tipurile de culturi.

Și mai multă flexibilitate oferă hederul FreeFlow, cu lățimi cuprinse între 4,80 m și 7,60 m. Echipat cu un șnec de diametru mare, sistem de tăiere cu cuțite Schumacher, precum și cu rotor hidraulic ce necesită minimă întreținere, acest heder este o alternativă cu cost mai mic la PowerFlow.

 

Combina Fendt E

 

Mai repede și mai delicat cu boabele

Indiferent dacă recoltați cereale, rapiță sau porumb – toba de batere mare, de 600 mm, cu capacitate ridicată, în combinație cu suprafața mare a contrabătătorului, garantează treierarea și separarea intensive, însă totodată delicată.

Cu una dintre cele mai mari suprafețe ale contrabătătorului din clasa sa de performanță, combina 5225 E asigură recoltarea unor cantități importante în cel mai scurt timp posibil. Pe lângă contrabătătorul robust din dotarea standard, este disponibil un contrabătător demontabil pentru a adapta rapid combina 5225 E pentru diverse tipuri de culturi, de exemplu, de la recoltatul păioaselor la porumb.

 

Combine cu stil

Ergonomia spațiului de muncă este decisivă atunci când se dorește obținerea celor mai bune performanțe. Cabina confortabilă Skyline a combinei 5225 E este generoasă cu spațiul, iar geamurile ei mari și oglinzile laterale bine dimensionate garantează cea mai bună vizibilitate spre masa de tăiere, miriște și în laterale.

Poziția confortabilă în timpul condusului este un element esențial în timpul zilelor lungi de lucru. Scaunul cu suspensie pneumatică asigură maximum de confort, și, adăugând coloana de direcție reglabilă, este astfel garantată poziția de lucru permanent confortabilă. Cabina Fendt 5225 E este prevăzută cu aer condiționat, are dispuse ergonomic elementele de comandă, și, grație noii manete multifuncționale, operatorul are ”la îndemână” controlul deplin al combinei.

 

Tehnologie SCR – economică și cu respect pentru mediul înconjurător

Combina Fendt 5225 E este echipată cu puternicul motor AGCO Power în 6 cilindri, Tier 4 final. Având un cilindru de 7,4 litri,sistem de injecție la presiune ridicată common rail și tehnologie cu 4 supape, acesta asigură o putere maximă de 218 CP.

Datele tehnice ale combinei, aici: http://www.mewi.ro/ro/produs/fendt-5225-e

Mai mult decât un simplu echipament din fermă, Fendt E 5225 este un membru al familiei, unul pe care vă puteți baza, la fel ca pe cei apropiați.