Termeni și conditii

Site-ul www.mewi.ro poate fi accesat si utilizat in termenii si conditiile enuntate in continuare. Va rugam sa cititi aceasta pagina cu atentie.

"Utilizator" al site-ului este orice persoana fizica sau juridica care acceseaza una sau mai multe pagini ale site-ul.

Toate elementele de continut ale acestui site (texte, grafica, imagini si orice alte materiale prezente) sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea MEWI Import Export Agrar Industrietechnik S.R.L.

Reproducerea sau modificarea materialelor prezente pe site, fara acceptul scris al MEWI Import Export Agrar Industrietechnik S.R.L. incalca prevederile legislatiei romane si internationale cu privire la drepturile de autor. Orice litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

Utilizatorii au dreptul de a parcurge, descarca si imprima informatii de pe acest site doar in scopuri informationale. Utilizarea informatiilor prezentate pe site in alte scopuri decat cel informational este interzisa.

MEWI Import Export Agrar Industrietechnik S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestui site fara o notificare prealabila.